Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 501 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.06.2021
Postupně rozšiřujeme nabídku náhradních dílů
Reagujeme na poptávku ze strany vás, našich zákazníků. I proto na našem eshopu Zetik.cz můžete nově objevit další náhradní díly na traktory značky Zet... číst celé
01.03.2021
Spustili jsme E-shop
Vítejte na našem e-shopu. Jste mezi prvními kdo navštivil naší novou formu prodeje nedostupných náhradních dílu. Pokud se zaregistrujete máte již na p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
02.03.2021 Kutilství
Jak renovovat staré traktory?
V blogu budeme doplňovat návody jak renovovat staré traktory. Jak např. bezpečně zasklít okna kabiny a další užitečné věci které si bylo nutné osvojit... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Zetik.cz
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti 3Dvizual s.r.o. se sídlem: Holovousy 98, 50801 Hořice identifikační číslo: 07728450 zapsané v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Hradci Králové oddíl C, vložka 42975 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak renovovat staré traktory?
02.03.2021 Kutilství
Jak renovovat staré traktory?
V blogu budeme doplňovat návody jak renovovat staré traktory. Jak např. bezpečně zasklít okna kabiny a další užitečné věci které si bylo nutné osvojit... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

3Dvizual s.r.o.
Holovousy 98
50801 Hořice

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
2020-2021 © 3Dvizual s.r.o. - náhradní díly na traktory Zetor. Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz